Vårt internationella team - en stark kombination av kunskap | WSI EBL
0790 74 81 88

Vårt team


Vi kan digital marknadsföring

WSI är som vi berättat världens största nätverk av digitala konsulter. Det innebär att vi kan ge dig kunskap och erfarenheter från mängder av experter, ofta specialister inom vissa områden.

För att få den allra bästa mix av viktig kunskap har vi ett team som arbetar tillsammans för att skapa resultat för dig. Här följer en presentation av några av de viktigaste experterna som vårt team består av:


Erik B Larsson Ägare EBL Digital Consultants AB

Erik B Larsson

 

Med mer än 25 år som marknadsförare och med 10 år som Marknadsdirektör inom Bonnierkoncernen har Erik en gedigen kunskap om både strategiskt arbete och direkt marknadsföring. Hans styrka ligger i kontakten med kunden där strategier och utveckling sätts i fokus. Han har lång erfarenhet av att skapa strategier, men också av att implementera dem.

Genom Erik kan du som företagare inte bara få hjälp med att skapa en strategisk hållbar plan, utan också rådgivning kring den digitala planen och hur man skall kunna öka intaget av kunder och därmed öka lönsamheten. För Erik är ditt resultat i fokus och han brinner för att skapa utveckling som är långsiktig.

Genom sin kunskap om marknadsföring generellt kan Erik hjälpa till med att utveckla kopplingen mellan företagens digitala kommunikation och den marknadsföring som sker utöver det digitala.

Erik är också driven inom kommunikation och utveckling av nya idéer. Detta har bland annat lett till att han 2007 mottog ”The ecco award” på DMA i Chickago, USA. Ett pris som tilldelades det marknadskoncept som var mest nytänkande inom direkt marknadsföring B2C.

Erfarenhet:

Marknadschef Nationalencyklopedin AB

Nordisk Marknadschef Bonnier Publications

Marknadsdirektör (CMO) Bonnier Publications


Jack Porter-Smith

Jack är en s.k. Google Top Contributor. Du kanske frågar dig själv varför är detta viktigt? Det är viktigt för en enkel anledning; Top Contributor är en titel som utdelas av Google i Mountain View och bara de allra bästa ingår i denna elitgrupp på 12 personer, utspridda över hela världen. Jack rankas i topp 5 bland dessa.
Du kommer aldrig att höra Jack överdriva på det sätt som många gör. Och du kommer aldrig att höra tomma påståenden om att betald sökning är allt och att din verksamhet inte överlever utan den.

Vad du kommer att höra är hur du får trygghet att dina kampanjer är väl optimerade, hur du kan skydda din budget och till och med få råd om hur du undviker de många mycket verkliga fallgruvorna som möter. Pragmatism, ledarskap och integritet är kännetecknen för Jacks rykte som expert.


SEO expert Hans Pettersson

Hans Pettersson

Hans har en gedigen bakgrund inom arbetet med SEO-optimering. Han har i mer än 12 år arbetat med att få våra kunder högt upp i sökresultaten.  Genom att arbeta med Hans får vi en lång och gedigen kunskap som ger dig som kund en stor fördel i ert arbete med at synas.

Vi vänder oss gärna till Hans med våra frågor kring SEO. Han ger oss alltid en god bild av läget och är ärlig nog att säga att "det där är nog ingen idé". Genom sin långa erfarenhet kan han snabbt bedöma läger för en insats och kommer alltid med råd och tips. Han är proaktiv och följer löpande upp alla insatser som vi gör för våra kunder. Genom detta förbättrar vi hela tiden insatserna och tar bort sådant som inte ser ut att ge de resultat vi eftersträvar.


Tiago Rocha Tavares

Vår AD Tiago har lång erfarenhet av att designa och producera hemsidor. Han har skapat och publicerat mer än 600 hemsidor och har mer än 12 års erfarenhet genom sin egen verksamhet.  Han arbetar åt många konsulter inom WSI och är med sin erfarenhet en viktig spelare i vårt team. Tiago har även erfarenhet av att arbeta med logodesign.


Rob Thomas

Rob är CEO för det brittiska bolaget WSI-eMarketing.
Rob har varit CEO för WSI-eMarketing i över 11 år och har många års erfarenhet av att skapa anpassade lösningar till kunder innehållande ett komplett utbud av Digitala marknadslösningar, inklusive Marketing Automation.
Han är en s.k. "Keynote speaker" kring detta ämne och det bästa han vet är att hjälpa sina kunder att maximera ROI genom att optimera marknads- och försäljningsflödet.


Francois Muscat

Francois är en Digital Marketing Specialist & Certified Social Selling Trainer. Han hjälper företag och marknadsansvariga att öka sin synlighet, utveckla bra relationer samt ta in fler leads.

"Jag är bäst när jag hjälper chefer, affärsägare och entreprenörer att förstå hur man utnyttjar sociala medier för att stödja sina affärsmål. Mina idealkunder är de som vet att de behöver använda sociala medier, men kämpar för att se hur man använder dem i sin verksamhet".

Francois är en mycket eftertraktad talare, och håller inlägg om allt kring digital marknadsföring och Social selling. Hanreser därför runt en hel del och utbildar företag och organisationer. Han reser frekvent i stora delar av världen såsom Autsralien, USA, Mexico, Brasilien, Dubai, Frankrinke, Spannien och UK.

Hos oss är Francois vår expert kring strategier och lösningar för Sociala medier och Social selling. Han bistår även i arbetet med andra typer av digitala insatser och kampanjer.