Sociala Medier - dina kunder är där, är du? | WSI hjälper dig med strategi
0790 74 81 88

Sociala Medier


Få störst möjliga effekt av dina satsningar på Sociala Medier

Nästa alla människor idag har en mobiltelefon, en tingest som hela tiden används och står på. Mestadels delar vi med oss av någon information eller händelse, men vi lägger också stor tid på att uppdatera oss på andra vad andra människor gör. Och vi gör det idag till 88 % på mobil, enligt FB själva. För att bli lyckosam finns det inga omvägar runt Sociala Medier. Dina kunder finns där nästan med garanti, så det bör du också göra.

Annonsering på sociala medier

I stort sett alla de potentiella kunder som du söver efter, finns på sociala medier.  Ett av de allra vanligaste sätten att öka kundintaget är att utnyttja annonsering på sociala medier. Oavsett om du vill öka synligheten för ditt varumärke eller sälja direkt, är dessa medier bra alternativ.

Hitta tvillingar till dina kunder

Det finns många olika sätt att utnyttja kraften i sociala medier. Exempelvis kan vi hitta "tvillingar" till dina kunder som du har idag. Vi ser helt enkelt till att marknadsföra oss mot dem som har liknande profiler på exempelvis Facebook eller LinkedIn.

Video är ofta nyckeln till framgång

Video är ofta ett bra sätt att använda för att komma ut till dina kunder. Där kan vi vara mer berättande och ge en god bild av vad ni erbjuder på ett enkelt sätt. Det ökar i stort sett alltid effekten av era investeringar i dessa medier.  WSI samarbetar med experter in om video- och filmproduktion. Vi kan därför ge ert företag en riktigt bra produkt att använda i flera medier.

Hur kan ni annonsera smart på sociala medier?

Tillsammans går vi igenom era förutsättningar för annonsering i sociala medier. WSI tar fram ett förslag på insatser som bygger på all den kunskap som ni besitter i kombination med vår egen kring annonsering. Vi vill att ni skapar en god grund för en plattform som ni kommer att kunna arbeta med över tid.

Svårt att hinna med att lägga ut innehåll på sociala medier?  WSI hjälper gärna till!

Ibland kan det vara svårt att hinna med sin kärnverksamhet när det ställs nya krav på arbetet med att synas. Vi på WSI hjälper gärna till att skapa och lägga ut inlägg på sociala medier. Genom detta kan du arbeta med de uppgifter som är viktiga för er verksamhet. Vi producerar innehåll som ni godkänner genom en innehållsplan. Sedan ser vi till att planlägga, lägga ut och följa upp på det arbete som görs!

Läs mer om content - innehåll här!

 


LinkedIn logo

LinkedIn har de senaste åren fått en snabb och stor genomslagskraft. Mer och mer affärsorienterade kontakter hittas och sköts via detta affärsnätverk. Genom en genomtänkt profil och ett strukturerat arbete kan du få din LinkedIn profil att bli din bästa affärspartner!

WSI arbetar naturligtvis också med LinkedIn. Vi ska ha klart för oss att detta inte är ett social media i ordets rätta bemärkelse. Det är ett affärsnätverk som idag är det kraftfullaste du som B2B företag kan använda.  Genom att arbeta aktivt med LinkedIn kan du skapa en fantastik grund för att hitta nya kunder. Vi hjälper gärna till med det arbetet, oavsett om du vill ha hjälp med publicering, kampanjer eller utbildning.

Läs mer om vår LInkedInutbildning här!