Vill du starta e-handel eller förbättra den du har? | WSIEBL.COM
0790 74 81 88

E-Handel


E-handel - sälj produkter med framgång!

E-handel växer snabbt och fler och fler människor inser det praktiska i att köpa över nätet. I och med detta utvecklas det allt fler lösningar för e-handel som gör möjligheterna allt större för dig som funderar på att starta upp. Eller kan det vara så att du har en e-handel i dag, men vill få ut mer av den. WSI har länge arbetat med e-handelslösningar och kan vara din partner i detta arbete, oavsett om du vill starta upp eller förbättra utfall.  


WSI kan hjälpa dig att bli bättre

WSI har utvecklat många lyckade e-handelsplattformar. Vi arbetar i bland annat i Magento, WooCommerce m.fl. och kan hjälpa dig med allt från en hel e-handelslösning till supportstöd.

Support

Många e-handlare upplever idag att det är en stor kostnad att arbeta med siterna och utveckla dem löpande. Vi på WSI kan erbjuda supportservice i de flesta e-commerce system som finns på marknaden - TILL ETT BRA PRIS! Kontakta oss med dina behov så ger vi dig ett bud på vad det kan kosta. Det är aldrig för sent att spara pengar!

Växer

Handel via internet ökar i en takt som är 7 gånger högre än i butik. Om du funderar på att sälja onlline, eller redan gör det, finns det en hel del att tänka på för att nå framgång. Läs mer här nedan:


Plattform – grunden för din succé

Första steget i arbetet med att skapa en e-handel är att  välja plattform. För att göra detta måste en bra grundanalys tas fram som täcker av vilket behov som finns. Vad skall plattformen klara av? Följande punkter är mycket viktiga att ha i åtanke:

  • Den måste vara skalbar så att du vid behov enkelt kan växa.
  • Den måste vara anpassningsbar så att du kan följa med och ändra det du verkligen behöver.
  • Anpassad för mobil


Känn din målgrupp

Genom att du känner till din huvudmålgrupp kan du anpassa din shop och den upplevelsen som du vill skapa. Olika målgrupper handlar på olika sätt, söker information i shoppen och vill ha olika typer av betallösningar. Se till att din lösning passar din målgrupp.

  • Optimera för konvertering – Det bör finns ett automatiseringsverktyg kopplat till siten så att du enkelt kan skapa en god kommunikation med dina besökare för att konvertera dem till kunder, eller att skapa en kommunikation med de kunder du har så att de köper mer frekvent och i större volymer.
  • Skapa en enastående kundupplevelse med en riktigt bra support som skapar en trygghet både under och efter köpet.

Optimera för konvertering.

Den lösning du väljer ska vara anpassad för Marketing Automation. Du behöver kunna sända automatiska e-post, kunna aktivera insatser genom att kunden utför vissa handlingar o s v. Det bör också finnas kopplingar till lojalitetsprogram, personliga erbjudanden/rabatter m.m.


Lyssna, lär och förbättra

Du behöver lyssna på kundens upplevelse. Om din sida/shop inte utvecklas med målgruppen kommer du att hamna på efterkälken.

  • Följ analytics noga
  • Testa, testa och åter testa