Facebook testar nytt verktyg - Creative Compass | WSI EBL 2090543717890889
0790 74 81 88

Facebook testar nytt verktyg – Creative Compass

Sociala Medier / 2018-11-08

Facebook testar nu ett nytt verktyg, kallat Creative Compass som är utformat för att hjälpa företag att mäta effekterna av Facebook-annonser. Det skall hjälpa dig att skapa effektivare annonser genom att visa hur du lyckas på en rad viktiga parametrar.

Creative Compass utvärderar annonsmaterialet genom att titta på nyckelparametrar och rangordna dem på en skala från liten till stor påverkan. Framför allt kommer verktyget att hjälpa företag att förstå hur sannolikt det är att deras målgrupp kommer att agera efter att ha sett en annons.

Ökar din träffsäkerhet

Genom den snabba utvecklingen mot mobila visningar kommer detta att vara ett bra sätt att anpassa annonseringen till just mobil. Speciellt för företag med olika målgrupp, kulturer eller språk kommer detta att kunna bli ett mycket effektivt verktyg i jakten på den optimala kampanjen.

Creative Compass

Tester med utvalda partners

Facebook testar just nu Creative Compass med några utvalda samarbetsparters. Om testerna faller väl ut kommer verktyget att lanseras brett till alla partners under 2019. Vi på WSI håller naturligtvis ett öga p denna utveckling och kommer att testa verktyget så snart det finns tillgängligt. Vi kan sedan hjälpa dig som företag att utnyttja de fördelar med effektivare Facebook annonsering som troligen kommer att vara effekten av denna lansering.