SEO - inte bara sökord och länkar - prata med oss på WSI! | WSIEBL.com
0790 74 81 88

En bra SEO optimering är det mest lönsamma du kan investera i

SEO (sökordsoptimering) är idag en mycket viktig del av alla företags marknadsföring. Genom att på lång sikt optimera din hemsida kommer du att skapa fler besökare och fler kunder genom din hemsida utan att köpa dig till dem via Google. De kunder som når dig via organiska sökord håller alltid en hög kvalitet och skapa lönsamhet som är nyckeln till framgång

SEO är ett långsiktigt arbete och det finns inga genvägar till synlighet på Google. Genom att arbeta med strategisk och smart sökmotoroptimering och göra det rätt, så ökar ni möjligheterna att synas oftare och högre upp i rankingen på viktiga sökord och sökfraser - för att få fler besökare genom Google.

Din hemsida och din SEO blir ditt huvudmedia - låt din hemsida ta in kunderna åt dig!

Vi hjälper dig igenom hela processen  och skapar en smart och effektiv optimering! Vi har en lång och gedigen erfarenhet att hjälpa kunder till bättre affärer!

WSI - ett världsomspännande nätverk i 82 länder - vi hjälper 10 000 tals kunder att sökordsoptimera varje år!

Vi kan ta hela vår kunskap och hjälpa kunder till fler besökare och fler konverteringar - vi ger dig gärna ett bud på vad vi kan göra för dig!

SEO Optimering i fyra steg

 

 

  1. Förberedande analys
  2. Optimering av sidan och texter och teknik
  3. Bygga länkar
  4. Löpande övervakning, optimering och rapportering

Konkurrensanalys WSI

Förberedande analys

Inledningsvis tar vi reda på var vi står. Vi går igenom din hemsida och ser på teknik, innehåll och andra viktiga delar som vi vet att Google idag värderar. Vi brukar rekommendera att man gör en grundläggande konkurrensanalys innan man drar igång och börjar arbeta med SEO optimering. Så - vad är nu det? Du kan läsa mer om vår konkurrensanalys här.

Optimering av sidan

Det finns mer än 200 parametrar som Google värderar en hemsida efter. Vi kan naturligtvis inte anpassa efter alla dessa, men vi ser till det viktigaste. Vi ser på de sökord vi vill arbeta med och ser till att de kommer in på rätt ställen, finns i rubriker, i alt tag texter i bilder m.m. Om vi måste skriva nytt innehåll eller komplettera det befintliga, hjälper vi dig naturligtvis också med det!

Bygga länkar

Efter det startar vi arbetet med att bygga bra länkar till din sidan. Länkar är fortfarande viktiga för Googles algoritmer och hjälper dig att synas. Däremot är det av största vikt att länkarna är bra för din sida, något som Google själva bedömer. Vi hjälper till att bygga in länkar till din sida så att du kan dra nytta av detta i din rankning.

Löpande övervakning, optimering och rapportering

När vi sedan är klara med alla justeringar kommer vi att följa din sida löpande för att hela tiden "vara på tårna" och se till att ändra om något ser ut att behöva det. Vi kommer också att rapportera till dig hur det går och vad vi ser ett behov av.

SEO är en lång process

Det går inte att ta genomvägar, skall man SEO optimera på ett effektivt sätt, tar det tid. Vi brukar säga att man måste arbeta fokuserat med detta i 12 månader för att ge sig själv chansen till resultat. Kom också ihåg att det är beroende på hur andra arbetar ned samma ord och i geografiskt samma område. Vi är aldrig ensamma och är också här beroende av vad andra gör. Vi genomför tusentals SEO optimeringar varje månad världen över, genom detta har vi en gedigen kunskap!